Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li ovo previše?

Vidjeli smo najoriginalniju fotku s vjenčanja, no ovaj par je otišao još dalje...

mladenci
Foto: Screenshot
10.10.2017.
u 09:34

Dok jedni parovi žele da im vjenčanje fotografira najbolji i najpoznatiji fotograf u gradu, drugima on uopće ne treba

Prošli tjedan upoznali smo najoriginalnije mladence čija je neobična fotografija s vjenčanja obišla svijet, a ovaj ćemo, izgleda, upoznati najštedljivije. Barem kada je riječ o fotografiranju vjenčanja.

Iako mnogi parovi ne razmišljaju o cijeni kada organiziraju svadbu jer žele da bude najbolja, postoje oni koji novac cijene čak i previše.

Takav je očito i par koji se pojavljuje u snimci objavljenoj na komičarskoj stranici Brown Cardigan, a koji je snimljen u Australiji. U videu objavljenom na Instagramu mladoženju se naziva ''suprugom iz snova'', a taj je nadimak dobio zbog načina na koji se odnosi prema svojoj novoj supruzi.

 

Wedding photographer? Stylist? Yeah nah, I can do it babe. #dreamhusband #DIY #tightcunt

A post shared by browncardigan (@browncardigan) on

Mladenci, naime, sjede na klupi, a ispred njih se nalazi fotoaparat na stalku. Nakon što ga je mladoženja namjestio, popravlja svojoj odabranici frizuru te sjedaju na klupu kako bi fotografijom obilježili trenutak.

Mladoženja je na internetu odmah prozvan i stilistom, no unatoč što su se našli u vrlo neobičnoj situaciji, mnogi su se složili s odabirom ovoga para.

Uštedjeli su minimalno 2000 dolara jer su se sami fotografirali – jedan je od komentara.

Naime, prosječna cijena fotografiranja vjenčanja u Australiji iznosi 3983 dolara, pa nije ni čudno što su ovi novopečeni supružnici odlučili sami napraviti fotografije za uspomenu na svoj dan vjenčanja.

Komentara 6

PA
Pajkoslava2
09:56 10.10.2017.

trazila sam fotografa za svadbu i šokirali su me neki iznosi. znam da fotografi cijene svoj rad, al previše je 10.000 kuna naplatit za jedan običan tulum. I još im stolice moraš platiti u restoranu. i to ne za jednoga, već za četvoricu. tako da ispada da ih plaćaš skoro pa ko bend. Ako ne nadjem nekog s normalnim cijenama i ja ću morati ovako, al 10.000 kn NE DAM!

DU
Deleted user
10:03 10.10.2017.

Najbolje da ništa ne rečem na tu "vijest" jer bih mogao ispasti politički nekorektan, a onda ode mi karijera u PM. Zlatno je pravilo: držijezik za zubima.

NE
Neonacionalist
10:12 10.10.2017.

Nije mi jasno što nekome uopće trebaju fotke sa vjenčanja , to je kao da te fotkaju dok ideš na vješanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije