Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pričaju o njima

Mladenci šokirali fotografijom: Neki ne mogu dočekati prvu bračnu noć...

vjenčanje
Foto: Michel Klooster
06.10.2017.
u 08:48

Par iz Nizozemske šokirao je javnost pozom za fotografiju s vjenčanja, a ideju im je dala mladoženjina majka

Fotografije su danas postale jednom od najvažnijih stavki vjenčanja, a mnoge mladenke uopće ne razmišljaju o cijeni kada je riječ o fotografima već žele imati najljepšu moguću uspomenu na taj dan.

No, ono što je učinio jedan par iz Nizozemske ne viđa se često.

Za razliku od uobičajenih fotografija kakvima nas svi bombardiraju na društvenim mrežama, ovaj par odlučio je napraviti nešto drukčije.

Da stvar bude još čudnija, ideju za fotografiju o kojoj cijela Nizozemska priča dala je mladoženjina majka.

Fotograf Michel Klooster par je snimio u šumi među drvećem, ali u pozi kakvu još – usudili bismo se reći – nikad nismo vidjeli.

Mladenka je, naime, kleknula u vjenčanici dok mladoženja ispred nje stoji spuštenih hlača pa izgledaju kao da ga ona oralno zadovoljava.

Par to, naravno, ne radi već samo pozira, no fotografija je ipak mnoge prevarila.

– Neki mladenci ne mogu dočekati da zabava završi kako bi uživali u bračnoj noći. Srećom, već su izmijenili zavjete i službeno su vjenčani – napisao je pod fotografiju nizozemski fotograf.

Nakon što je podijeljena na društvenim mrežama, zaradila je brojne lajkove, a fotograf Klooster već je dobio tri zahtjeva od mladenaca da ih snimi u istoj pozi.

– Svi koji misle da je ovo uvredljivo još žive u 1996. godini. Ovo su zanimljive fotografije koje će i za deset godina zabavljati mnoge – kaže fotograf.

Komentara 133

DU
Deleted user
10:34 06.10.2017.

Nedovoljno levičarski liberalno, trebala je mama kleknuti zajedno s mladenkom, a mladoženja ih zajedno s fotografom pošteno zašpricati... I to onda staviti na naslovnicu VL...

OX
oxymoron
10:56 06.10.2017.

ja mislio da je ovo Vecernjakova novinarka na "razgovoru" sa sefom.

JP
josip.pivar11
10:23 06.10.2017.

Ovom viješću ste se stvarno proslavili. Dajte još toga, umiremo od znatiželje. Koja li su samo ovo dostignuća novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije