Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na Facebooku

Poruka susjedima nasmijala sve: Ni mi nismo ovo očekivali...

poruka
Foto: Facebook
06.10.2017.
u 10:01

Djevojka po imenu Nevena diplomirala je, pa su njezini ukućani susjedima odlučili ostaviti poruku

Neobična poruka susjedima u Beogradu postala je hit na Facebooku, a fotografija poruke objavljena je na stranici Dnevna doza lepog.

Djevojka po imenu Nevena diplomirala je pa su njezini ukućani susjedima odlučili ostaviti poruku da znaju koji je razlog buke koja dolazi iz njihova stana.

– Dragi susjedi, ispričavamo se zbog večerašnje buke iz stana 1. Nevena je diplomirala (ni mi nismo ovo očekivali, zato i ovoliko slavimo) – stoji u poruci koja je ostavljena na ulaznim vratima zgrade.

Fotografija je u kratkom roku sakupila više od 36 tisuća lajkova.

Ključne riječi

Komentara 35

IL
ilijan1a
11:09 06.10.2017.

Nevena i ja ti čestitam... :)

DU
Deleted user
13:17 06.10.2017.

a čime vi nas davite tisuće je nevena diplomiralo još niste napisali da je vatromet bija iz stana a žutila -očito vam je dosadno..izađite malo vani i pišite kako ljudi žive koja je kanta za smeće puna voća u blizini dućana da sirotinja to pokupi :)

TU
turbolet
15:06 06.10.2017.

pridružujem se čestitkama :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije