Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠEN NAKON NAPADA

Uznemirujuća snimka: Lice malog Omrana govori sve o strahotama koje se događaju u Alepu

omran
Foto: screenshot/youtube
18.08.2016.
u 09:15

Imao je sreće pa ga je prašnjave hrpe betona izvukao jedan od opozicijskih aktivista i tako mu spasio život

Zbunjenog lica, krvave glave i prekriven prašinom na narančastom stolcu vozila hitne pomoći sjedi mali Omran (5) dok su oči, kamere i fotoaparati reportera uperene u njega.

Omran je samo nekoliko trenutaka prije toga bio u ruševinama zgrade u Alepu koja je pogođena u zračnom napadu. Imao je sreće pa ga je prašnjave hrpe betona izvukao jedan od opozicijskih aktivista i tako mu spasio život.

Vjerojatno nije ni svjestan što se dogodilo dok rukom briše krvavo lice. Pogledom na ruku vidio je krv koju pokušava obrisati na stolcu dok aktivisti i dalje vade preživjele iz urušene zgrade. Omranu su se ubrzo u vozilu pridružili dječak i djevojčica.

Preplašeno i zbunjeno Omranovo lice najbolje dočarava horor koji se svakodnevno događa u ovom sirijskom gradu, piše AP. Snimka je objavljena u srijedu navečer, a objavio ju je Aleppo Media Center.

>> Pogledajte razrušene ulice opkoljenog grada: Obitelji humanitarnim koridorom bježe od rata

Ključne riječi

Komentara 20

DA
Darko22
09:24 18.08.2016.

možda ne bi do toga došlo da su muškarci ostali i borili se...a ne svi pobjegli u njemačku, francusku etc. da siluju i kradu.

SB
silvia_bilic
09:44 18.08.2016.

Nadam se da ce Ruslija i Asad cim prije pobit sve teroriste i njihove frakcij pa da narod moze kuci !

DU
Deleted user
09:47 18.08.2016.

OPET LAŽETE! Ti ljudi koji su kao spasili to dijete koje vi zovete " umjerene " oporba prije samo par dana su zakleli dijete od deset godina. Radili su po Siriji najgadnije zločine a Amerika ih je preko svoji saveznika naoružavala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije