Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Upao je u slastičarnicu s nožem i krenuo u pljačku, ali na ovo definitivno nije računao!

Nije najpametniji pljačkaš na svijetu, ali je jako opasan – rekla je zaposlenica Leslie
11. prosinca 2018. u 09:13 15 komentara 57636 prikaza
Zaposlenik se suprotstavio pljačkašu i oteo mu nož
Foto: screenshot

Policija američkog grada Seattlea traži čovjeka koji je opljačkao više ugostiteljskih objekata, a na internetu se pojavio i video jedne od njegovih manje uspjelih "akcija" u kojoj mu se suprotstavio hrabri zaposlenik.

Bizarna prometna nesreća u Rumunjskoj Hit na internetu VIDEO Je li ovo najbizarnija prometna nesreća

Ta pljačka dogodila se 25. studenoga, ali je tek sada isplivala u javnost. Naoružani razbojnik ušao je u slastičarnicu Baskin-Robbins, zgrabio zaposlenicu za pregaču, stavio joj nož uz trbuh i zatražio novac. Međutim, nije računao na njezinog kolegu koji je ostao nevjerojatno sabran u uznemirujućoj situaciji.

Pogledajte video pljačke:

Rekao je lopovu da se smiri pa krenuo otvarati blagajnu. Čim se blagajna otvorila, lopov je ispustio nož kako bi zgrabio novac – a zaposlenik je iskoristio priliku. Uzeo je nož i uspio nakratko otjerati lopova koji je krenuo prema vratima, no onda se predomislio i vratio, preskočio pult i krenuo natezati se sa zaposlenikom. Uslijedio je krkljanac u kojem je zaposlenik, između ostalog, lopova udarao nogama, a nespretni kriminalac na kraju je pobjegao s plijenom od urnebesnih 6 dolara.

– Nije najpametniji pljačkaš na svijetu, ali je jako opasan – rekla je zaposlenica Leslie, piše Fox.

Srećom, nitko od zaposlenika nije ozlijeđen, no policija savjetuje ljudima da se u takvoj situaciji nikad ne suprotstavljaju kriminalcima.

Pogledajte i video dabrova u dućanu:

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas

  • tratincica68:

    Pao mu secer.

  • Startrack:

    Ovdje je ogromna budala taj djelatnik, kosooki, stomu je oteo noz. Morao ga je zbost kad je krenuo preko pulta. Ja se nebi sekund mislio. Nebi sekunde proveo u zatvoru za to u USA.

  • quovadis:

    Ja bi mu zabio taj noz u vrat do sake...nebi se vise dizao.