Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Umjesto da je dao odgovore, Dobronić udijelio kritiku majci Severini

26.01.2024. u 07:15

Dobronićeve izjave o Severini pune su predrasuda kakve ni jedan sudac ne smije imati, a kamoli predsjednik Vrhovnog suda koji je upravo donio za nju nepovoljnu odluku

Komentara 37

Avatar horuk
horuk
07:54 26.01.2024.

Predsjednik Vrhovnog suda izgleda imitira predsjednika krmeljenka. To je neka politička kultura koja sa profesionalizmom ne želi imati veze i po ponašanju više pripada u komšiluk nego u srednju Europu.

DU
Deleted user
07:58 26.01.2024.

ček ček, zar nije ovoga naočigled sviju izabrao Kremljenko, tj. političar ako se ne varam, a sad kmeči za Turudića ❓❗

BA
bacenheider
07:58 26.01.2024.

E,tako radi kadar predsjednika republike.Vidjeli smo ga jucer kako je on dosljedan,kritizira Turidica,a o prefsjedniku V.S. ni rijeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije