Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLAS NASMIJAO REGIJU

Umirovljenik objavio oglas da poklanja kuću, stan i mirovinu, ali pod ovim uvjetima

Facebook
27.04.2022.
u 14:52

Uvjet je da žena ima od 30 do 50 godina te da nema ikakve obveze prema drugim osobama. Samo ozbiljne osobe neka se jave telefonom i dođu na dogovor, navodi u oglasu

U jednoj grupi na Facebooku osvanuo je vrlo neobičan oglas iz srpskog Negotina. Iako na prvi pogled izgleda kao običan ljubavni oglas u kojem muškarac traži ženu, kada se pročita, puno je više od toga. 

Naime, umirovljenik je objavio kako poklanja kuću, stan i mirovinu, ali zauzvrat traži mlađu ženu za ljubav, kućnu pomoć i rađanje djece. Uvjet je da žena ima od 30 do 50 godina te da nema ikakve obveze prema drugim osobama. Samo ozbiljne osobe neka se jave telefonom i dođu na dogovor, navodi u oglasu te nabraja ostale uvjete. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

Žena mora biti obrazovana, odnosno imati najmanje srednju ili višu školu, biti težine do 60 kilograma, ne smije biti inficirana i treba biti mentalno zdrava. Uvjet je i da bude iskrena, da ne puši i da ne pije. Navodi i kako treba voljeti krevet, kuhinju, glazbu i šetnju te na kraju oglasa ističe da je hitno i da se ne šali. 

Komentari ispod oglasa su urnebesni. Mnogi su se zapitali treba li biti žensko jer se u oglasu navodi traži 'mlađa osoba', a neki se pitaju mogu li se drogirati s obzirom da to ne navodi, piše Telegraf.rs. 

- Pih, imam 80 kg - komentirala je jedna žena. 

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
19:51 27.04.2022.

Cekati ce on ali vjecno,nema takvih koje ce to prihvatiti,na ogkas se jave one koje imaju 4 braka do 50g,nekoliko djece koje drzava hrani i to je to

Avatar Jugić
Jugić
15:07 27.04.2022.

Da li je to komedija? Da li je to tragedija? Da li je to drama? Ne znam

AN
Anezka
14:45 29.04.2022.

Tužno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije