Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Umalo izletila gola iz kuće, prestravila ju demonska časna sestra na prozoru

Twitter
25.11.2020.
u 11:27

- Da budem posve iskren, nisam posve siguran kako je to odraz. Vrijeme je da se odseliš - stoji u jednom od tvitova

Svi su barem jednom u životu imali trenutak kad su se prestrašili. Korisnica Twittera pod imenom @august_reigns otkrila je trenutak kad se toliko prestrašila da je umalo istrčala iz kuće gola.   Naime, ona se spremala za mirnu večer pred televizorom kad je na prozoru vidjela lice iz horora kako ju gleda. Nju je promatralo lice 'demonske' časne sestre. 

Prestrašila se kao nikad do sada i počela bježati kad je shvatila o čemu je ustvari riječ. Časna sestra koja ju je gledala zapravo je bila odraz slike s TV-a na kojem je bio film 'A Nun's Curse' iz 2019. godine.

Kaže da se nikad nije tako uplašila.

- Skoro sam ostavila cijelu obitelj u ovoj kući, gola i sve - napisala je uz fotografiju koju je objavila.

 

Njezin tvit skupio je gotovo pola milijuna lajkova i tisuće komentara. Mnogima je itekako bilo jasno jer bi i oni slično učinili. 

- Ja bih pobjegao prije nego bih shvatio da se radi o odrazu - napisao je jedan muškarac, dok je drugi ustvrdio kako neće moći spavati sad zbog toga. 

Međutim, bilo je nekih koji tvrde kako to nije odraz. Naime, časna sestra na TV se mršti, dok je u odrazu, prema njima namrgođena. 

- Da budem posve iskren, nisam posve siguran kako je to odraz. Vrijeme je da se odseliš - stoji u jednom od tvitova, piše The Sun. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:35 25.11.2020.

autora članka kandidirati za jednu od prestižnih Nagrada

DU
Deleted user
11:35 25.11.2020.

autora ovog članka kandidirat za neku prestižnu nagradu, jednom tulipan uvijek tulipan

ZV
zvezdomor
12:02 25.11.2020.

Mojoj susjedi se desilo slično samo se je još ukakala u gaće od straha ako želite objaviti njenu priču pokazat će vam i dokaz da je istina-usrane gaće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije