Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLEXIT

Ultimatum Poljskoj, hoće li izdržati? 'Vratite vladavinu prava ili nema novca iz fondova!'

22.10.2021.
u 15:01

David Sassoli najavio je da će Europski parlament pokrenuti tužbu protiv Europske komisije zbog toga što Komisija još nije aktivirala kaznenu suspenziju protiv Poljske zbog narušavanja neovisnosti pravosuđa

Komentara 25

DU
Deleted user
15:25 22.10.2021.

Svaka čast Poljskoj vladi i predsjedniku. Oni su rekli i to da neće primiti ni jednog migranta. Ne vode njih briselski uvlakači ni peta kolona kao Hrvatsku.

IS
istina00
15:58 22.10.2021.

živjela ponosna poljska koja ne kleči pred briselom kao mi!

MU
multikultivator
15:21 22.10.2021.

Najveci grijeh istocno europskih zemalja je to sto nisu prihvatile plan naseljavanja muslimana iz Afrike i Azije i dok to ne naprave bit ce ucjena i pritisaka svih vrsta, ovo i nama sleduje s time kad nas osim mozda Milanovica nece biti otpora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?