Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Uhićena trojica muškaraca zbog prodaje heroina, kokaina i marihuane

Droga
Foto: PUZ
02.07.2019.
u 10:31

Sva trojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske javljaju kako dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca koji su se sumnjičili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a jedan od njih i za omogućavanje ilegalne konzumacije.

Rezultati istraživanja su pokazali kako su osumnjičeni 54-godišnjak, 50-godišnjak i 23-godišnjak od sredine prosinca prošle godine do sredine lipnja ove godine nabavljali, posjedovali, prodavali i posredovali u prodaji kokaina, heroina i marihuane.

Spomenuti 54-godišnjak je također optužen za omogućavanje korištenja droge drugima u vlastitom stambenom prostoru u Metkoviću i Splitu. Tamo je policija pronašla manju količinu marihuane i digitalnu vagu.

Sva trojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije