Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučio na teži način

Uhićen jer je zvao 911 kako bi se požalio na majku

vincent
HuffingtonPost
18.04.2013.
u 14:55

19-godišnji tinejdžer s Floride nije shvatio da je broj 911 samo za hitne slučajeve

Jedan američki tinejdžer sa Floride, naučio je na teži način kako nije protiv zakona da te mama gnjavi.

Policija je uhitila 19-godišnjeg Vincenta Valvoa, nakon što je navodno dvaput nazvao 911, jer "mu se nije svidjelo kako njegova mama razgovara s njim", piše HuffingtonPost.

Vlasti su nakon prvog poziva upozorile tinejdžera da ne bi trebao zvati 911 za slučajeve koji nisu hitni. Očito, mladi Vincet nije shvatio poruku.

Nakon drugog poziva - također obavljenog kako bi se požalio na majku - policija je uhitila Valvoa ispred kuće. Navodno se oko njega širio miris alkohola, te je sporo i nejasno govorio.

Valvo je pušten iz zatvora nakon što je položio 500 dolara jamčevine, a kao službeni razlog uhićenja je "zlouporaba 911."

Ovo nije prvi put da se upućuju neortodoksni pozivi prema 911. U veljači, žena iz Texasa nazvala je policiju da joj kući dostave cigarete. Otprilike u isto vrijeme, dječak u Massachusettsu izbirao je 911 broj kako bi prijavio majku jer nije htio ići u krevet.

 

>>Žena u Americi nazvala 911 i zatražila razvod

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije