Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračne razmirice

Žena u Americi nazvala 911 i zatražila razvod

mobitel portal (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.04.2013.
u 16:10

42-godišnjakinju iz američke savezne države Pennsylvanije policija je tužila zbog nasilničkog ponašanja i zloupotrebe sustava 911.

42-godišnja Amerikanka nazvala je 911 i zatražila razvod, prenosi CBS News. Kako navodi tamošnja policija također ih je zamolila da učine da njezin muž ode.

Amerikanka je nazvala nešto poslije 1 ujutro u subotu te zatražila da se u njen dom u mjestu Girard na sjeverozapadu američke savezne države Pennsylvanije pošalje policija, ispričali su tamošnji policajci koji su ženi objasnili da je razvod 'građanska stvar' te da ne mogu njezinog muža udaljiti iz njihove kuće jer nije počinio nikakav zločin.

Ženu, čiji identitet nisu naveli, policija je tužila zbog nasilničkog ponašanja i zloupotrebe sustava 911. 

>> Muža uhvatila s ljubavnicom pa ga ostavila preko jumbo plakata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije