Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i crtaju ubojstva

Učiteljica od djece tražila da pišu o serijskom ubojici i crtaju ubojstva

Škola
04.12.2012.
u 11:40

Osim crteža ubojstava i mjesta zločina, djeca su morala napisati i pjesmu ili reperske stihove o ubojici te dječju knjigu o serijskim ubojicama, ali i nacrtati plan za idealnu kuću u kojoj bi serijski ubojica želio stanovati

Ravnatelj australske srednje škole Northen Bay iz Coria naredio je učiteljici koja predaje prvim razredima da povuče domaću zadaću u kojoj su djeca do detalja trebala opisati život, zločine i potencijalne želje serijskog ubojice.

Kontroverzni domaći zadatak u kojem su djeca tijekom dva tjedna do detalja trebala opisati aktivnosti serijskog ubojice povučen je tek nakon reakcije šokiranih roditelja i lokalnih medija, javlja Huffington post.

Osim crteža ubojstava i mjesta zločina, djeca su morala napisati i pjesmu ili reperske stihove o ubojici te dječju knjigu o serijskim ubojicama, ali i nacrtati plan za idealnu kuću u kojoj bi serijski ubojica želio stanovati. No, to nije sve. Uz navedeno, 14-godišnjaci su trebali razviti i igru sličnu popularnim Simsima u kojoj bi se mogli ''zabavljati'' uz kreiranje njegovih aktivnosti.

Imajući na umu njihovu dob, ''razborita'' učiteljica svojim je učenicima ipak dala malo oduška pa je zahtijevala da od ukupno 20 zadataka obave samo 10. Ravnatelj je uputio ispriku roditeljima, no nije poznato hoće li protiv učiteljice biti poduzete stegovne mjere.

>>Učitelj plašio djecu Chuckom Norrisom pa dobio otkaz

Komentara 2

PR
prepri43
11:52 04.12.2012.

Tako je ,tako se piše - serijski a ne masovni - ubojica!

VE
vero
13:34 05.12.2012.

Treba tu navodnu učiteljicu pod hitno preispitati kod psihijatra jer joj vjerojatno je mjesto u bolnici, a ne u školi. I to čim prije dok je još ostala samo na crtežima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije