Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKLON ZA VALENTINOVO

Ubila žirafu i izvadila joj srce: Ovo je moj san, oduševljena sam

Merelize Van Der Merwe
Facebook
23.02.2021.
u 11:02

Merelize Van Der Merwe u svojoj je lovačkoj karijeri ubila više od 500 životinja uključujući lava, leoparda i slona

Neobičnim valentinovskim poklonom pohvalila se na društvenim mrežama 32-godišnja Merelize Van Der Merwe koja se našla na udaru kritika upravo zbog toga što joj je suprug darovao.

Naime, njezin muž potrošio je 1.500 funti kako bi ostvario petogodišnji san svoje supruge, a to je lov na žirafe.

Par je za Valentino otputovao u odmaralište Sun City u Južnoafričkoj Republici. Onda ju je jedan prijatelj nazvao i rekao kako je žirafa koju želi ubiti u obližnjem parku za igre.

– Godinama sam čekala savršenog mužjaka žirafe. Što je stariji to mu je koža tamnija. Obožavam njihovu kožu i činjenicu da je to kultna životinja u Africi. Naši planovi su se brzo promijenili. Moj divni suprug Gerhardt znao je da je to moj san. Biola sam ao dijete dva tjedna, odbrojavajući dane – ispričala je  Merelize za Mirror.

Objavljuje Merelize van der MerweSubota, 13. veljače 2021.

Kazala je kako kožu 17-godišnje žirafe planira iskoristiti za tepih, a životinji je, nakon što ju je ustrijelila, čak izvadila srce.

– Jeste li se ikad pitali koliko je veliko žirafino srce? Oduševljena sam poklonom za Valentinovo – napisala je ona uz fotografiju koju je objavila na Facebooku.

Odmah se našla na udaru kritika ljubitelja životinja, no ona se pravda kako je njezin potez bio ispravan jer sada novi mužjak može preuzeti stado i omogućiti mu novu snažnu genetiku.

– Da se lov zabrani, životinje bi postale beskorisne i nestale bi. Lov je pomogao vratiti mnogo vrsta kojima je prijetilo izumiranje – kaže ova lovkinja koja je u životu ubila više od 500 životinja uključujući lavove, leoparde, slonove...

No, prijatelji životinja oštro su kritizirali njezin ulov. – Netko tko ubije drugo osjetilno biće, izreže mu srce i hvali se time odgovara definiciji sociopata. Jednog će dana lov na trofeje biti naveden kao znak psihijatrijskog poremećaja, kao što bi to trebalo biti i danas. To je serijsko ubijanje – rekla je Elisa Allen iz PETA organizacije za zaštitu prava životinja.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:13 23.02.2021.

Što sve ljude veseli. Ludara

Avatar southman
southman
11:13 23.02.2021.

Baciti ih u kavez gladnim lavovima !

Avatar Asterix
Asterix
13:13 23.02.2021.

Nadam se da se na ovo može slobodno reći da se radi o sebičnoj, bolesnoj, ludoj i nastranoj osobi a da se ne pobriše komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije