Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

U Vukovaru božićnice za socijalno ugrožene, studente i umirovljenike

božićnice (1)
Branimir Bradarić/VLM
20.12.2012.
u 12:51

Prema riječima pročelnice gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti, božićnice od 250 kuna dobilo je 313 korisnika socijalnog programa s područja grada

VUKOVAR – I ove je godine u predblagdansko vrijeme Grad Vukovar osigurao je sredstva za božićnice socijalno najugroženijim građanima. Prema riječima pročelnice gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti, božićnice od 250 kuna dobilo je 313 korisnika socijalnog programa s područja grada.

Za ovu namjenu iz gradskog proračuna je izdvojeno više od 70.000 kuna. Prvi su put božićnice dobili i vukovarski studenti i to oni koji su uspješno završili prošlu akademsku godinu. Svaki od 297 vukovarskih studenata, koji svi redom primaju i stipendije, dobit će po sto kuna božićnice kao nagradu za uspješnost i upornost u školovanju.

Od ponedjeljka u Vukovaru kreće i isplata božićnica umirovljenicima koji imaju mirovine manje od 2500 kuna. Nisu zaboravljeni ni najmlađi tako da je za subotu najavljena svečana podjela dječjih paketića za djecu od navršene jedne godine života pa do petog razreda osnovne škole. Podjela paketića održat će se u subotu 22. prosinca u 11 sati na Trgu Republike Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije