Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI OSOBE U KRITIČNOM STANJU

U tvornici hrane u SAD-u došlo do istjecanja kemikalije: 6 osoba preminulo, 10 hospitaliziranih

FILE PHOTO: The Perdue poultry factory in Salisbury, Maryland
TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.01.2021.
u 21:18

Učenici iz škola u okolici su bili izolirani u svojim učionicama pošto su prve informacije govorile da se dogodila kemijska eksplozija

Tijekom istjecanja tekućeg dušika u tvornici hrane sjeveroistočno od Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji u četvrtak je smrtno stradalo šestero ljudi, a deset je hospitalizirano, objavila je lokalna policija.

Prema prvim informacijama šest osoba je umrlo na licu mjesta zbog curenja kemikalije, koja nije izazvala eksploziju, precizirao je na konferenciji za novinare dužnosnik policije Gainesvillea u državi Georgiji. 

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 10 sati po mjesnom vremenu u tvornici specijaliziranoj za preradu peradi Prime Pak Foods, u okrugu Hall. 

Među hospitaliziranim unesrećenima tri su osobe u kritičnom stanju, objavile su vlasti. 

Učenici iz škola u okolici odmah su bili izolirani u svojim učionicama pošto su prve informacije, koje su se poslije pokazale netočnima, govorile da se dogodila kemijska eksplozija.

VIDEO Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela: Prvo tijelo otkrila ralica, drugo pronašli 3 km dalje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije