Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u manchesteru

U trgovačkom centru oteli dječaka (14) pa ga silovali

\'zlostavljanje zena nasilje u obitelji  silovanje\'
Arhiva VL
21.08.2012.
u 14:47

– Pođi s nama, učini sve što ti kažem i nemoj pokušati bježati – prijetili su mu

Dječak (14) koji je 2. lipnja otet iz dizala trgovačkog centra Arndale u Manchesteru silovan je, objavila je policija te zamolila građane da im pomognu otkriti identitet dvojice napadača.

Napadnuti 14-godišnjak krenuo je prema toaletu trgovačkog centra kada su mu prišla dvojica nepoznatih muškaraca. Nakon što su mu zaprijetili, dječaka su odveli do toaleta na katu trgovačkog centra gdje ga je jedan od muškaraca silovao.

– Pođi s nama, učini sve što ti kažem i nemoj pokušati bježati jer ćemo te uhvatiti – govorili su mu napadači dok su ga odvodili u toalet. Traumatiziranom dječaku pomažu pripadnici posebne policijske jedinice za žrtve, a činjenica da se zločin dogodio u popodnevnim satima kada je trgovački centar prepun potpuno zbunjuje policiju, javlja BBC.

Ključne riječi

Komentara 23

EA
Enemy at the Gates
15:36 21.08.2012.

Britanija je izvor dekadencije a svom narodu i ostalom svijetu prodaju Pussy Riot kao moralnu vrijednost. Zao mi je ovih Hrvata sto hodaju okolo s britanskom zastavom na majici.

AM
Axis Mundi
15:25 21.08.2012.

nevezano uz sam događaj, koji je apsolutno neugodan i strašan, bilo bi poželjno da barem novine dodatno ne šire paniku među ljudima i ne unose dodatne (nepotrebne) strahove vokabularom tipa "stravično", strava" i sl. profesionalni pristup je lišen takvog senzacionalizma.a. no, znam da je bolje da se obratim gradskom vodovodu. ;-)

RE
@rea
21:51 21.08.2012.

Užas ! Jadno dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije