Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

U tjedan dana nestale su tri maloljetne osobe

nestali (1)
Foto: nestali.hr
1/4
06.04.2012.
u 18:03

Nestala su dva 15-godišnjaka, jedna 16-godišnjakinja, ali i jedna 36-godišnjakinja

Nakon što su potrage iz prošlog tjedna završile uspješno, pronađene su nestale sestre Petra i Iris Galić, a Osječani Ivana Lacić i David Lukić sami su se javili roditeljima, iz Nacionalne evidencije nestalih osoba saznaje se kako je u posljednjih tjedan dana prijavljen nestanak troje maloljetnika, od kojih dvojice 15-godišnjaka i jedne 16-godišnjakinje.

Anna Grgić nestala je 30. ožujka u Zagrebu. Visoka je oko 165 centimetara, ima kovrčavu smeđu kosu i smeđe oči, jače je tjelesne građe te u desnom uhu ima dvije naušnice, dok u lijevom ima jednu. U vijeme nestanka bila je odjevena u plavu majcu s velikim srcem crvene boje, plavi donji dio trenirke i zelene tenisice.

Patrik Mesar nestao je 4. travnja kada je otišao na praksu u strukovnu školu, nakon čega mu se gubi trag. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj. Visok je 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu i zelene oči te je slabije tjelesne građe. Nagađa se kako se udaljio zajedno s trećim nestalim maloljetnikom Petrom Dimitrijevićem, koji je visok 170 cm, ima kestenjastu kovrčavu kosu, tamnoplave oči, srednje je tjelesne građe i ima naušnicu u lijevom uhu.

Policija traga i za 36-godišnjom Sandrom Čiček koja je nestala u Petrinji. Visoka je 160 centimetara, ima plavu kosu i smeđe oči.

Iz nacionalne evidencije nestalih mole građane da ne prosljeđuju e-mail koji kruži ovih dana, a u kojem se traži pomoć oko pronalaska Antonija Kraljevića, jer je 17-godišnjak koji je nestao u veljači pronađen već sljedećeg dana.

Komentara 14

C1
c11dugi
19:57 06.04.2012.

Ti si Chemica mentalni bolesnik i zelim ti da nas vrlo brzo trajno iznenada napustis.

BB
brle brkić
18:23 06.04.2012.

Netko nam krade ljude!

OB
-obrisani-
23:38 06.04.2012.

Roditelji treba da se vise posvete svojoj djeci treba da im se otvore da i djeca budu otvorena prema njima bez straha to je uvjet da cete vise saznati o vasoj djeci i pomoci im da idu pravim putem. Alii na zalost ovakve se stvari ne moze sprijeciti jer ima medu namo tu i tamo neki poremeceni lik o kojem ne znamo niti mu mozemo pomoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije