Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predomislili se

David i Ivana sami javili roditeljima da dođu po njih u Zagreb

Ivana Lacić
Foto: Suzana Lepan/VLM
1/3
05.04.2012.
u 15:08

Novac za bijeg, pretpostavlja Štefica, priskrbili su tako što je David prodao playstation i prijenosno računalo

OSIJEK/ZAGREB – Završena je četverodnevna agonija i potraga, Osječani Ivana Lacić (18) i David Lukić (16) sami su se danas oko 10 sati javili roditeljima.

– David me nazvao i rekao da se čujem s Ivaninom mamom i da dođemo po njih u Zagreb – kazala nam je uzbuđeno njegova majka Štefica Lukić.

Telefon su posudili, dodaje, od jedne gospođe iz kafića. Roditelji su nešto prije podneva zajedno krenuli put Zagreba.

– Obećao mi je da u međuvremenu neće pobjeći. Išla sam po kumu jer ja nisam u stanju voziti – rekla je Štefica.

Roditelji su jučer doznali da je dvojac viđen upravo u Zagrebu u utorak oko 18 sati u stanu jednog starijeg muškarca na Aleji Bologne.

Mladić i djevojka od kuće su otišli u ponedjeljak ujutro. Ivana je majci, koja je bila na poslu, ujutro poslala SMS da ide na kavu i potom na bazene. Navečer je došao njihov prijatelj i priopćio joj šokantnu vijest da su zajedno nestali.

Novac za bijeg, pretpostavlja Štefica, priskrbili su tako što je David prodao playstation i prijenosno računalo. Za to je mogao dobiti, procjenjuje, oko 6000 kuna.

Komentara 20

LI
liliZG
15:18 05.04.2012.

PC i Playstation odoše u vjetar......

SA
sandrina
15:39 05.04.2012.

Mogu si zamislit čija je ideja bila prodati playstation.....dovoljno ti je baciti pogled na ovu facu!!!

SI
silversurfer22
15:15 05.04.2012.

ah, šta ćeš...mladost, ludost....dok su ljubav i strast još toliko jake da zbog njih ideš pješice na mjesec...strast, koju smo mi stari prdonje odavno izgubili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije