Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Slavonij

U Savi i jezeru Banja pronađena tijela dvojice utopljenika

utopljenik
23.07.2010.
u 14:45

Nakon dva dana potrage tijelo 30-godišnjeg Joze Jelečevića iz Banovaca na površini rijeke ugledali su njegovi sumještani, izvijestila je policija.

Ronioci Specijalne postrojbe policije u Osijeku jučer su, oko 10.45 sati, na umjetnom jezeru Banja u Vinkovcima pronašli tijelo muškarca koji se utopio u četvrtak oko 19 sati.
– Tijelo je pronađeno na oko deset metara od obale i na dubini od šest metara. Nema nikakvih znakova koji upućuju na neko kazneno djelo, a o točnom uzroku smrti znat će se više poslije obdukcije – rekao je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.
Policija još ne zna identitet pronađenog te se utopljenik vodi kao nepoznata osoba.
– Za sada možemo samo reći da se radi o muškarcu, starom oko 50 godina i visine oko 180 centimetara. Drugih podataka trenutačno nemamo – istaknuo je Žgela. Po policijskim navodima, nesretni muškarac plivao je na jezeru te u jednom trenutku nestao pod vodom. U potragu za njim, roneći, uključili su se kupači na jezeru, kao i spasioci, ali bez uspjeha.
U Savi kod sela Zbjega, 10 kilometara uzvodno od Broda, u četvrtak navečer pronađeno je tijelo Joze Jelečevića (30), koji se s još petoricom svojih vršnjaka kupao u rijeci kod sela Dubočca u utorak, sat iza ponoći.
Budući da se dulje vrijeme nije pojavio, petorica uplašenih mladića njegov su nestanak prijavila policiji. Angažirana je specijalna jedinica policije iz Osijeka koja je dva dana pretraživala područje Save gdje se, po iskazima njegovih prijatelja, mladić utopio. Mladićev nestanak uznemirio je stanovnike njegova sela Banovaca, a u četvrtak oko 18.30 sati na površini rijeke ugledali su mladićevo beživotno tijelo.
– Da se radi upravo o nestalom 30-godišnjaku potvrdili su prijatelji s kojima se kobne noći kupao i članovi rodbine – rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije