Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igre na sreću

Supersedmicu od 80 milijuna kuna osvojio Zagrepčanin!

loto listić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
24.01.2014.
u 12:45

Nakon što je Zagrepčanka osvojila Eurojackpot od 131 milijun kuna, Zagrepčanin je prije dva dana osvojio supersedmicu od 80 milijuna kuna.

U samo 12 dana dvoje sretnih dobitnika na lutriji je dobilo više od 212 milijuna kuna, izvijestili su predsjednik uprave Hrvatske lutrije Danijel Ferić i član uprave Dražen Kovač. Nakon što je Zagrepčanka osvojila Eurojackpot od 131 milijun kuna, Zagrepčanin je prije dva dana osvojio supersedmicu od 80 milijuna kuna.

– Dobitnik je uplatio deset kombinacija od 35 kuna, vjerojatnost da dobije bila je 1 prema 30 milijuna – kazao je Ferić. U upravi su zaključili da su internetske uplate najsretnije. Muškarac koji je dobio supersedmicu Lutriji je kazao da će nešto više reći kada dođe sebi, dok će krajem idućeg tjedna dobitnica Eurojackpota reći kako će potrošiti dobitak.

>> Javila se dobitnica! S Lutrijom komunicira poput tajnog agenta

Komentara 3

PA
parasa
16:11 24.01.2014.

Eto, neka svaku subotu dobije takve sume po jedan Hrvat, Linić je spašen.

Avatar gladnijura
gladnijura
14:06 24.01.2014.

Samo nemojte opet početi filozofirati kaj da napravi s tim penezima. Nek ih potroši kak mu je vola! I nek mu je sa srećom.

Avatar Gentoo
Gentoo
14:32 24.01.2014.

Dobio sam 80 mil. ali ne znam kako da ih podignem jer HDZ pljačkaši su u HL i dojavljuju mafiji tko sam??????? Pomoć tražim da me HDZ-ejci ne ubiju za novce, ipak mi je život važniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije