Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurojackpot

Javila se dobitnica! S Lutrijom komunicira poput tajnog agenta

loto
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
18.01.2014.
u 14:40

Ne želi da javnost dozna njezin identitet pa nema poziva već samo kratkih poruka.

Zagrepčanka koja je u igri Eurojackpot osvojila glavnu nagradu u iznosu od 131 milijun kuna javila se Hrvatskoj lutriji, piše portal 24 sata.

- Primila sam Vašu poruku, kratko im je kazala a daljnja se komunikacija odvija poput- tajnog agenta! Ne želi da javnost dozna njezin identitet pa nema poziva već samo kratkih poruka.

Sretnoj dobitnici dobitak će sjesti na račun 20. siječnja i to 105 mil. kuna odnosno iznos koji ostaje nakon odbitka poreza.

Iz Hrvatske lutrije kažu da su njezin odgovor čekali s nestrpljenjem.

- Dobitnica je poruku poslala preko našeg sustava gdje je i prijavljena kao igračica, kazali su iz Lutrije.

>>Žena iz Zagreba osvojila Eurojackpot od 131 mil. kuna

>>Kako biste potrošili 'sitniš' od sto milijuna kuna Eurojackpota?

Komentara 30

DU
Deleted user
14:58 18.01.2014.

A sta ste ocekivali? Da bu se javila i u novinama objavila adresu i broj telefona???

MA
Maja28
15:15 18.01.2014.

Ne bih se ni ja javila da sam osvojila tu lovu. Ma ni manju da sam osvojila ne bih. Nek joj je sa srećom i neka se čuva prijatelja i rodbine koje godinama nije vidjela. Ona najbolje zna tko su su njeni igrači. A njih će, vjerujem, pomoći.

VU
vucko
16:34 18.01.2014.

Ja bi u prvom redu iskreno cestitao anonimnoj gospodji na glavnom dobitku i porucio da svoj anonimitet uspije sto duze zadrzati,jer poznajem vrlo dobro nase ljude i dobro znam koje opasnosti ce je snaci,jer sam prije par godina bio uu slicnoj situaciji i dozivljao nevjerojatne stvari.Sve najbolje i pamet u glavu .Nakon placenog prvobitnog poreza u drugoj godini ponovo se javio porezni ured i morao sam dokazivati gdje sam ulozio moj dobitak i kamate na ulozen novac i traze da na to ponovo placam porez na kamate, zato sada postoje nove opasnosti.Cak niti darovnice koje sam dao nisu mi htjeli priznati . Oprez je dobronamjeran !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije