Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječili napad

U Rusiji uhitili četiri terorista koji su planirali napad na Moskvu

dan pobjede (1)
AFP/REUTERS/PIXSELL
18.07.2011.
u 14:55

Ruska sigurnosna služba FSB uhitila je četvero osumnjičenih za planiranje terorističkog napada na području Moskve, kazao je čelnik FSB-a predsjedniku Rusije

Ruska sigurnosna služba FSB uhitila je četvero osumnjičenih za spremanje terorističkog napada na području Moskve, kazao je čelnik FSB-a Alexander Bortnikov predsjedniku Rusije Dimitriju Medvedevu u ponedjeljak. Dodao je da su skupinu uhitili prije nekoliko dana. Teroristička je skupina navodno imala improviziranu bombu čija je jačina ekvivalentna TNT-u od deset kilograma, javljaju RIA Novosti.

Osim bombe imali su i pištolje te plan grada na kojem su označili područje koje žele napasti.

Komentara 41

RE
@rea
16:03 18.07.2011.

Jel opet predstavnici Kavkaskih Emirata ?

ST
Stockholm
17:27 18.07.2011.

Mozemo mi simpatizirati s malim narodina Kaukaza, koji su bez sumnje patili pod ruskom cizmom - ali ubijati neduzne Ruse po Moskvi nije nacin borbe koji se moze odobravati.

RS
Ratnik-Svjetla
15:47 18.07.2011.

To su sigurno bili \"baskijski separisti\", islamisti ni slucajno, pa oni su najmanji u postotku teroristickih djela kakoi tu neki komentator navodi. Ili mozda kineski pripadnici otpora za slobodu medvjedica pandi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije