Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktor Gotovac: Veliki intervju

'U prvom pijanstvu morao sam se dokazati, izlazio sam u Jabuku i slagao boce octa Kisko na liniju da zaradim za more'

08.06.2022.
u 15:15

– Ne doživljavam sebe kao političara. Nikada nisam doživio neki zov politike i kasno sam došao do toga da se uopće angažiram, ali imam dojam da trebam. Ukrast ću nešto od svog dobrog prijatelja Stipe Mamića, koji je državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, a koji je rekao: "Ako se dobri ljudi ne bave politikom, onda se politikom bave loši ljudi" – kazao je Gotovac.

Ključne riječi

Komentara 30

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
15:33 08.06.2022.

Još malo i SDP će biti mrtva stranka.

MO
moroder12
15:22 08.06.2022.

plaćeni oglas ili...?

TO
tolitol
15:41 08.06.2022.

Ovaj mi članak jako nalikuje na pokušaj "spašavanja vojnika Gotovca". Čim "nećemo o Titu", izgleda da je polako postalo jasno i u SDP-u da se s takvim prežvakanim temama ne osvajaju izbori. Sad samo preostaje da Gotovac svojim potencijalnim biračima objasni što je konkretan rezultat njegova političkog djelovanja zadnjih godinu dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?