Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NAPAD

U Pakistanu od samoubojičine bombe deseci mrtvih i ranjenih

pak
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
06.12.2010.
u 13:00

To je još jedan napad u dijelu Pakistana uz Afganistan. Talibani i pripadnici al-Qaide vrlo su snažni. Uzalud su pakistanske vlasti poduzimale ofenzive u tim dijelovima zemlje da slome njihovu snagu

Samoubilački bombaški napad u sjeveroistočnom Pakistanu odnio je najmanje četrdeset života, a deseci su ranjeni, objavile su mjesne vlasti, a prenosi BBC. Napad se dogodio za vrijeme sjednice vlade na kojoj su se dužnosnici sastali s protutalibanskim saveznicima. To je još jedan napad u pograničnom dijelu Pakistana uz granicu s Afganistanom, gdje su talibani i pripadnici al-Qaide vrlo snažni. Uzalud su pakistanske vlasti poduzimale ofenzive u tim dijelovima zemlje da slome njihovu snagu.

Ključne riječi

Komentara 5

SI
sinaj
14:38 06.12.2010.

Islamskom divljaštvu nikad kraja....

OB
-obrisani-
16:27 06.12.2010.

Bili su mirni par dana, skoro da sam se zabrinuo da se islamističkim teroristima nešto nije desilo.

OB
-obrisani-
19:05 06.12.2010.

Sinaj, a kako bi bilo da se izraelski pokolji nazovu \"židovskim divljaštvom\"? Ja nemam običaj generalizirati 15 milijuna židova s onom šačicom izraelskih barbara, no vidim da ti voliš poistovjetiti milijardu i pol muslimana sa šačicom Osaminih sljedbenika. SRAMI SE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije