Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U okolici Napulja uhićeno 86 mafijaša i zaplijenjeno 800 kg droge

marihuana
Arhiva VL
20.01.2010.
u 13:28

Zaplijenjeno je 737 kilograma kokaina, 27 hašiša i 62 kilograma marihuane. Imovina je zaplijenjena Francu Mazzarelli, sinu šefa napuljske mafije, te Antoniju Muscerinu, predstavniku mafijaškog klana Contini.

RIM – Talijanska policija uhitila je danas 86 mafijaša te zaplijenila gotovo tonu droge i nekretnine u vrijednosti od 65 milijuna eura. Operacija je provedena na obroncima Vesuva pod koordinacijom protumafijaškog tužiteljstva u Napulju.

Zaplijenjeno je 737 kilograma kokaina, 27 kilograma hašiša i 62 kilograma marihuane. Imovina je zaplijenjena Francu Mazzarelli, sinu šefa napuljske mafije zvane Camorra, Cira Mazzarelle, te Antoniju Muscerinu, predstavniku mafijaškog klana Contini. Zaplijenjena je, uz ostalo, tvornica keramičkih proizvoda koja je naslovljena na Mazzarellinu suprugu, kao i više stanova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije