Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

U Novom Sadu oplakali i umalo pokopali pogrešne pokojnike

Svi su se šokirali kad su u mrtvačkom sanduku umjesto rođaka vidjeli potpuno nepoznatog čovjeka
28. lipnja 2011. u 16:49 9 komentara 4 prikaza
tuga
Foto: Arhiva VL

U novosadskom Kliničkom centru dogodila se neuobičajena zamjena identiteta dvojice preminulih što zamalo nije prouzročilo još veći skandal da rodbina oplače pokojnike s kojima nema nikakve veze, piše novosadski Dnevnik.

Pogreška je otkrivena kada je rodbina jednog od pokojnika u kapeli na novosadskom Novom groblju poželjela posljednji put vidjeti svoga rođaka. Svi su se šokirali kad su u mrtvačkom sanduku umjesto rođaka vidjeli potpuno nepoznatog čovjeka. Kasnije se utvrdilo da je njihov rođak "otišao" na groblje u Čenej, dvadesetak kilometara od Novog Sada, dok je iz obrnutog smjera na Novo groblje stigao pogrešan pokojnik.

Dvojbu tko je zapravo u kovčegu na novosadskom groblju razriješio je liječnik koji je liječio pokojnika i konačno potvrdio da to nije "pravi" te da je došlo do zamjene preminulih ljudi.

Poslije saznanja o zamjeni pokojnika obaviještena je policija u Čeneju, koja je na zaprepaštenje pogrebne povorke zaustavila pokop i objasnila da je u kovčegu pogrešan čovjek. Tijela pokojnika konačno su zamijenjena, a "pravi" su se pokojnici konačno našli na svom posljednjem počivalištu.

ČULA JE I BOLJIH
Josipa Lisac o izvedbi himne Lady Gage: 'Nije ona tako strašna pjevačica'
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije
  • mališa:

    28.06.2011. u 17:00h oltar domovine je napisao/la: A isto im je i ovako i onako bilo sahranjeni bi bili rodbina bi tugovala ..a ovako samo su napravili kofuziju ........................................................................................................................... Mogu misliti koji haos su pravili dok su bili živi kad ... prikaži još! su mrtvi napravili ovakvu konfuziju.

  • oltar domovine:

    A isto im je i ovako i onako bilo sahranjeni bi bili rodbina bi tugovala ..a ovako samo su napravili kofuziju