Naslovnica Vijesti Svijet

U kamionu pronašli 11.500 čokolada, perilicu za rublje, romobil...

Roba je pronađena u kamionu Mercedes njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin BiH J. A.
03. travnja 2015. u 11:30 1 komentara 610 prikaza
krijumčarenje
Foto: Granična policija BiH

Razna krijumčarena roba - od Kinder jaja do perilice rublja - pronađena je u kamionu na magistralnoj cesti Bosanska Gradiška - Banja Luka, izvijestila je Granična policija BiH

Policajci su jučer zaustavili Mercedes njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin BiH J. A. rođen 1972. godine, i utvrdili da je tovarni prostor priključnog vozila pun nove robe za koju su posumnjali da je krijumčarena. Na kraju se i pokazalo da roba nije imala potrebnu dokumentaciju.

J. A. je vozio uglavnom slatkiše: 11.500 komada čokolada od 100 grama i oko 1.500 komada čokoladnih slatkiša poput namaza Nutella ili Kinder jaja. Bilo je tu i drugih malobrojnijih predmeta kao što su perilica rublja, suncobran, mikrovalne pećnice, romobil, dezodoransi i deterdženti za rublje.

>> Policija zaplijenila tri tone švercanog poljskog duhana

>> Zbog sumnje da su krijumčarili veću količinu oružja uhićeno osmero Hrvata i Nizozemac

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Kameni:

    Nije imao potrebnu dokumentaciju za romobil niti je romobil bio registrovan. Uz to vozac cak nije ni ima vozacku dozvolu za taj romobil. Au pa to je strasn.