Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera u Sesvetama

U bijegu od Cobri razbio sebe i auto - zaustavilo ga kamenje

potjera
PIXSELL
19.04.2013.
u 13:44

Policija je u noći na četvrtak ugledala auto za kojim je bila raspisana potraga. Htjeli su ga zaustaviti no vozač se dao u bijeg. Zabio se u kamenje koje je letjelo 30 m.

Policajci iz policijske postaje Sesvete su, u noći na četvrtak, ugledali vozilo za kojim je bila raspisana potraga. Krenuli su za njim, no mladića u Audiju 80 šibenskih registracija nisu uspjeli zaustaviti. Pozvali su u pomoć i  mobilnu policiju Ravnateljstva, tzv. Cobre. Bjegunca je tek zaustavila hrpa kamenja koju su djelatnici Vodoprivrede postavili zbog radova, zbog koje je izletio s ceste. U potjeri je ozlijeđen mladić i policajac, piše 24 sata. Nakon nesreće mladić je odvezen u PP Sesvete na krim istraživanje.

- Kad smo ujutro stigli u Budenec, na gradilištu nas je dočekala policija. Na hrpi kamenja i zemlje ugledali smo razbijeni Audi – rekao je za 24 sata Tugomir Vrstovšek (60), djelatnik Vodoprivrede Zagreb koji s kolegama u Budencu radi na saniranju mosta.

- Nikakvih tragova kočenja nije bilo, što bi se na makadamskom putu kojim je Audi preletio sigurno vidjelo. Kako se automobilima tuda ne bi prolazilo, do visine metra smo na putu nasipali kamenje i zemlju – rekao Vrstovšek i dodao da je nasuto kamenje od jakog udarca odletilo do 30 metara u daljinu.

Iz Ravnateljstva policije kazali su tek kako će mladića prijaviti za kazneno djelo prisile nad službenom osobom. 

>>Pijani Kninjanin zlostavljao majku pa teško ozlijedio policajca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije