Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: Niko Bulić

Tuđman nije volio slogan 'Mala zemlja za veliki odmor'. Znao me upitati: 'Niko, znaš li ti kolika je površina Hrvatske računajući i more?'

04.12.2022.
u 07:00

Bulić je najdugovječniji direktor Hrvatske turističke zajednice, koja je protekli tjedan proslavila trideseti rođendan. On je ujedno i akter svih važnijih događanja u stvaranju nacionalne turističke organizacije, ali i svjedok stasanja našeg turizma

Komentara 9

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:49 04.12.2022.

Tuđman nije volio slogan 'Mala zemlja za veliki odmor' jer je znao da je Balkanska dovoljno velika da se domoljubno odabrani mogu sjajno najamiti, snabdjevati i uhlebljivati.

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
08:54 04.12.2022.

Mala zemlja za velike lopine.

BE
Berri
08:34 04.12.2022.

Godine 2012. Niko Bulić, bivši direktor Hrvatske turističke zajednice, proveo je na bolovanju, neplaćenim danima i godišnjem odmoru 139 dana. Time je blokiran rad Hrvatske turističke zajednice i morali su ga smijeniti. O ostalim aferama ne bih htio. I sadaa se skriva iza Tuđmana, kao Tuđman ga je obožavao, a ja znam da je Tuđman jedne prilike odbio primiti Niku Bulića na Brijunima jer se uporno petljao u obnovu nekih kapaciteta na otočju Brijuni što Istrani nisu dopustili. Napravio je puno, ali daleko od toga da je jedini zaslužan. Istra je razvijala turizam bez Nike Bulića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?