Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tri su razloga zašto je Ustavni sud morao održati lekciju Milanoviću

21.04.2024. u 06:58

I HDZ-ov Šeparović i SDP-ovi Arlović i Leko smatrali su da Milanović i budući predsjednici trebaju naučiti da, ako ne štuju Ustav, u bari uvijek postoji veća riba

Komentara 49

MO
morpheous
09:38 21.04.2024.

Milanović si je zamislio da je iznad Ustava, države i građana. E pa nije tako. Suludo je da postoje ljudi kojima je normalno da mandatar daje mandat sam sebi. Al to su oni kojima je bilo normalno 45 godina komunističkee tiranije i jednoumlja i zagovaraju povratak istoga.

MO
Moslavina
08:43 21.04.2024.

Ustavni sud je čuvar Ustava RH. Nisu oni nikog" lišili" građanskih prava već sprečavaju zlouporabu i kršenje.

ŠS
Štap sa glavom
09:24 21.04.2024.

Neću sada o nama jer se kod nas može zakomplicirati i kuhanje čaja iz filter vrećice. Zamislimo situaciju u Španjolskoj ili Velikoj Britaniji kada bi se kralj postavio kao lider jedne političke opcije što bi se desilo. A i ti kraljevi u sebi imaju jednu političku opciju koja im je draža od drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije