Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnik iz Zadra

Zastupnik DP-a stavio mandat u mirovanje: 'Doktor koji me trebao mijenjati to neće biti u mogućnosti'

Zadar: Damir Biloglav, lije?nik
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
24.05.2024.
u 09:57

Damira Biloglava u zastupničkim klupama trebao bi zamijeniti Frane Tokić

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) odobrilo je u petak zastupniku Domovinskog pokreta Damiru Biloglavu stavljanje mandata u mirovanje, te da ga u zastupničkim klupama zamijeni Frane Tokić (DP). Stavljanje mandata Biloglava u mirovanje kao i prijedlog da ga zamjeni Tokić, MIP je prihvatio jednoglasno i bez rasprave. Sve to još treba potvrditi Hrvatski sabor.

Biloglav, liječnik iz Zadra, mandat u mirovanje stavlja iz osobnih razloga, a kako pišu lokalni mediji, razlog je što ga nema tko zamijeniti u liječničkog ordinaciji.

"Obećao sam pacijentima da ću naći zamjenu kada odem u Hrvatski sabor, međutim doktor koji me trebao mijenjati to neće biti u mogućnosti, stoga sam mandat odlučio neko vrijeme staviti u mirovanje", kazao je Biloglav. Frane Tokić je vijećnik Domovinskog pokreta u Gradskom vijeću Benkovca.

 

GALERIJA Pogledajte kako je tekla preuzimanje novih resora:, Habijan rekorder u primopredajama
Zadar: Damir Biloglav, lije?nik
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije