Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno

Tragična nesreća u Njemačkoj: Dječaka (4) pred ocem pregazio valjak

G7 Summit 2022 - Suspicious package
Foto: Daniel Vogl/DPA
1/2
16.08.2022.
u 12:55

Dječak se vozio biciklima sa sedmogodišnjim bratom dok je njihov otac trčao iza njih u blizini gradilišta u Celleu u Donjoj Saskoj, izvijestila je policija.

Stravična nesreća potresla je Njemačku. Četverogodišnjeg dječaka pred očima oca pregazio je valjak, preminuo je na licu mjesta

Dječak se vozio biciklima sa sedmogodišnjim bratom dok je njihov otac trčao iza njih u blizini gradilišta u Celleu u Donjoj Saskoj, izvijestila je policija. Stariji brat je prešao cestu u izgradnji. Četverogodišnjak je htio krenuti za njim kad ga je iznenada udario valjak koji se kretao unazad. Dječak je preminuo na mjestu nesreće – pred očima svog oca.

Policija utvrđuje kako je došlo do nesreće, au  tu svrhu konzultiran je i stručnjak. Protiv vozača valjka vodi se kazneni postupak za ubojstvo iz nehaja, prenosi Fenix magazin.

VIDEO: Časna sestra trčala za koferom ispred Dubrovačkih zidina

Komentara 1

TO
TORQUEMADA
17:18 16.08.2022.

Dječak se vozio BICIKLIMA? Dajte već jednom obratite malo pozornost na svoje tekstove prije objavljivanja! Kakvi su vam to aljkavi suradnici? Tekstovi vam vrve banalnim pravopisnim pogreškama, dok vam se glavni i odgovorni urednik hvali kvalitetom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije