Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnica

'To je ludo': Dobila na lutriji uoči vjenčanja pa opet na godišnjicu

dolari
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
08.11.2019.
u 10:46

Kazala je da je četiri puta provjeravala prije nego što je povjerovala vlastitim očima da je opet osvojila dobitak na lutriji.

Amerikanka iz Sjeverne Karoline koja je nekoliko dana prije vjenčanja osvojila 50.000 dolara na lutriji osvojila je novi dobitak na godišnjicu braka. 

Genia Harrell iz Vanceboroa rekla je da je u listopadu 2018. neposredno prije vjenčanja igrala lutriju i osvojila zgoditak a da je bila sretne ruke i godinu kasnije kad je osvojila novih pet tisuća dolara na drugoj lutriji.

"To je ludo", kaže Harrell. "To je nevjerojatno. Nisam mislila da će se ponoviti".

Ona je kazala da je četiri puta provjeravala prije nego što je povjerovala vlastitim očima da je opet osvojila dobitak na lutriji.

Prvim zgoditkom platila je bračno putovanje, a novim planira financirati "nešto posebno" za Božić.

Video - Loto djevojke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije