Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Titulu bi trebala dobiti i Pippa - evo zašto i kako

Pippa bi titulu trebala dobiti na drugačiji način od svoje sestre, i to ne tako skoro
14. lipnja 2018. u 19:25 2 komentara 4405 prikaza
Pippa Middleton
Foto: Frank May/DPA/PIXSELL

Princ Harry i Meghan Markle nedavnim su vjenčanjem od kraljice dobili službene titule - vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Na isti način titule su dobili i Harryjev brat William i njegova izabranica Kate Middleton, koji su postali vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea. A titulu bi trebala dobiti i Kateina sestra Pippa Middleton - ali na potpuno drugačiji način, i u ne tako bliskoj budućnosti.

S cijelom obitelji Meghan prvi put na balkonu palače gutala knedle, evo što joj je Harry rekao

Naime, Pippin suprug James Matthews sin je Davida Matthewsa, biznismena koji od 2008. godine posjeduje imanje Glen Affric u Škotskom visočju, zahvaljujući čemu nosi titulu Lord od Glen Affrica. Kad David umre, imanje kao i titulu naslijedit će James kao najstariji sin, a Pippa će postati - lady od Glen Affrica. No s obzirom na to da obitelj nije službeno dio britanske aristokracije koju čine vojvode, markizi i baroni, javnost je neće tako zvati. 

Pippa Middleton
1 / 21
Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle

David Matthews inače se nedavno našao u središtu skandala - u ožujku je u Francuskoj optužen za silovanje maloljetne osobe, što on niječe. Prijava je podnesena lani, a slučaj se navodno dogodio tijekom 1998. i 1999. godine. 

Pippa Middleton je diplomirala englesku književnost na Sveučilištu u Edinburgh. Bila je zaposlena na pola radnog vremena u obiteljskoj tvrtki, a 2012. izdala je knjigu pod nazivom "Celebrate: A Year of Festivities for Family and Friends", iz čijeg se naslova može zaključiti da je posvećena organizaciji slavlja za obitelj i prijatelje. Za to je dobila oko 400.000 funta.

Pippa Middleton
1 / 14
Problemi Prijateljstvo Kate i Meghan je na kušnji i to zbog 700 tisuća kuna Kate je presretna Nakon velikog skandala Pippa razveselila obitelj lijepim vijestima
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Mica Trofrtaljka
    Mica Trofrtaljka:

    Ma ako su na vjenčanju sestre Kate svi a tako i mediji pričali danima o Pipinoj zadnjici kao nešto " naj " zaslužila je titulu !

  • dotoresa:

    Pipa od špine. Pipa od britanske gluposti. Pipa sračka. Večernjak od reptilijanaca.