Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv antiprosvjeda

Thompson poziva na podršku braniteljima u Savskoj

thompson
Foto: Marko Perković Thompson/Facebook
13.03.2015.
u 09:47

Svoje fanove moli da u subotu u 14 sati dođu u šator u Savsku 66 jer je za tad najavljen antiprosvjed protiv hrvatskih branitelja u organizaciji udruge 'Occupy Croatia'

Na službenoj Facebook stranici pjevača Marka Perkovića Thompsona osvanuo je poziv podrške braniteljima koji prosvjeduju u Savskoj. Svoje fanove moli da u subotu u 14 sati dođu u šator u Savsku 66 jer je za tad najavljen antiprosvjed protiv hrvatskih branitelja u organizaciji udruge 'Occupy Croatia'.

Pozivaju se svi fanovi "koji dođu dati podršku braniteljima da budu dostojanstveni te da ne odgovaraju na provokacije, uostalom kao i na svim Thompsonovim koncertima", navodi se u pozivu.

Iz Thompsonova fan kluba organizirali su i nagradnu igru pa će tako onaj tko pošalje sliku s najvećim hrvatskim barjakom osvojiti poklon paket.

 

>> Branitelji: Podržava nas više od 53% građana

Komentara 262

LA
laserjet1
10:09 13.03.2015.

occupy croatia--sramota za hvale vrijedan pokret occupy. nek se čelnici ovog pokreta, udruge il što već podsjete kako je ovaj pokret nastao, i protiv koga je bio usmjeren. a ne ovi nebulozni antiprosvjedi protiv branitelja dok je nekoliko stotina tisuća nezaposleno, pod blokadom i ovrhama, bez socijalnih prava i pod bankarskom kontrolom. umjesto sa su pred HNBom il na Markovom trgu oni idu u Savsku 66.

UR
urbanum
10:17 13.03.2015.

Pitanje koje ima smisla postaviti redakciji Večernjeg lista ( o HRTV nema potrebe ni govoriti ) je slijedeće: Kako to gospodo da niste objavili Izjavu ženskih humanitarnih organizacija iz vremena Domovinskog rata 1991-1995 a koje se određuju naspram prosvjeda protiv invalida i branitelja u Savskoj 66? Nije li civilizacijska sramota da o tako važnoj Izjavi koja se zalaže za toleranciju i protiv nasilja Večernji list šuti? Svima koji nisu odustali od istine i racionalnih argumenata predlažem da na portalu www.narod.hr pogledaju o kakvoj se Izjavi radi. Redakciji Večernjeg lista valja jasno i glasno reći: Sram vas bilo! Umjesto istine i činjenica bavite se propagandom u korist VLASTI koja za sobom ostavlja doslovno spaljenu zemlju!

MP
mparac3
10:23 13.03.2015.

Stakorasi opeta izlaze iz svojih rupa, nu u Hrvatskoj nitko nije jači od Hrvata, ni crveni fasisti, ni Ostojiceva milicija.... BiH-ZDS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije