Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjele biti misice

Svodniku pomagao HDZ-ovac Šačić iz Dubrovnika

prostitucija
AFP
21.05.2012.
u 13:55

– Osuđujem sve što je s one strane zakona. Nemam što reći osim da je to grozno ako je istina – rekla je Dubravka Šuica, predsjednica dubrovačkog HDZ-a.

On je inženjer, obiteljski čovjek, otac jednog djeteta. Član je Nadzornog odbora dubrovačkog HDZ-a i osumnjičen je da je vlasniku modne agencije Kristina Ivici Jurišiću pomagao u podvođenju djevojaka.

Njegovo je ime Marijo Šačić (43) i sljedećih će mjesec dana provesti u istražnom zatvoru.

– Osuđujem sve što je s one strane zakona. Nemam što reći osim da je to grozno ako je istina – rekla je za portal 24 sata Dubravka Šuica, predsjednica dubrovačkog HDZ-a.

Jurišić se bavio podvođenjem djevojaka koje je upućivao na jahte i u hotele po cijeni do tisuću eura za noć provoda. Osumnjičen je za podvođenje pet djevojaka sa splitskog, dubrovačkog i zagrebačkog područja, za ukupno pet kaznenih djela.

Riječ je o djevojkama koje su željele postati misice ili manekenke, a seksualne usluge pružale su klijentima nešto "dubljeg" džepa među kojima navodno ima poduzetnika i političara. Ovisno o trajanju seksualne usluge, platežnoj moći klijenta i slobodnoj procjeni, Jurišić je naplaćivao usluge u rasponu od 1500 do 7500 kuna i novac dijelio s djevojkama.

 

Komentara 3

OL
olovka
14:11 21.05.2012.

Pa sta ! nesposobne su da se jebu iz ljubavi , pa zasto ne za lovu.

DU
Deleted user
15:34 21.05.2012.

Kako su zaglavili!? Iz prostog razloga jer nije poštovano prvo pravilo u organizaciji takvog poslovnog poduhvata - krkani iz redova plavaca moraju imati \"švedski stol\" odnosno oni naručuju dostavu gratis... E ne može to tako, neka onda osjete oštricu pravosudnog sustava! Samo lovaši to ćapavali...

AI
aids
16:41 21.05.2012.

zašto se curke nisu pobunile sad za sexualno uznemiravanje........zanimljivo??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije