Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE ZAVRŠITI KRIZU

Svijet bez lidera: Istok drže despoti, a na Zapadu su isluženi političari i politički početnici

29.10.2022.
u 18:15

Istok drže despoti, a na Zapadu su isluženi političari i politički početnici

Komentara 17

PA
Pasdaran
18:44 29.10.2022.

Amerika drzi u saci zapadne zemlje, eufemisticki saveznike ali de facto sterilne marionete, dok samu Ameriku drzi korporativna klika. Price o "liberalnoj demokraciji" su igrokaz za naivcine.

AT
atlantisind
18:34 29.10.2022.

Nisu se Englezi bez razloga povukli iz EU,vidjeli su da tu mozga nema a Amerika je iskoristila priliku da jos vise stavi Evropu pod svoju cizmu.Svijet se dijeli na istok i zapad a na istoku su novci i biznis .Zapadd je istrosen i isluzen ,moraju se vratiti neke moralne norme i prava drzava i naroda o svom opredelenju.Americkoj diktaturi i kaubojstini po svijeteu mora doci kraj i zbog toga se vodi rat.

LU
LusterMikawa
00:05 30.10.2022.

"Jedna anegdota koji mi je nedavno rekao prijatelj iz Njemačke. Porodica, sin pita tatu: “Tata, zašto je tako hladno?” I kaže: “Zato što je Rusija napala Ukrajinu.” Dijete pita: “Šta mi imamo s tim?” “I uveli smo sankcije protiv Rusa.” – “Zašto?” “Da se osjećaju loše.” “Tata, što smo mi, Rusi?” Želim reći da svi problemi, a to se odnosi na građane evropskih zemalja u ovom slučaju, a i Sjedinjenih Država, svi problemi koji se javljaju u tom pogledu nisu vezani za djelovanje Rusije. One su povezane sa sistemskim greškama vašeg političkog rukovodstva, političkog rukovodstva vaših zemalja – i u oblasti energetike, i u oblasti hrane, i u oblasti monetarne politike, što je dovelo do neviđenog povećanja inflacije. i nedostatak energetskih resursa. Rusija nema veze s tim, to je rezultat sistemskih grešaka rukovodstva vaših zemalja. I treba izvršiti dobru analizu onoga što se događa i tražiti promjenu ekonomske politike. Što se tiče međunarodne politike, naravno, to je uvijek odluka suverenih država, ali ona, naravno, mora biti zasnovana na mišljenju birača, običnih građana određene zemlje. Ali obični građani treba znati– završiti ću tamo gdje sam počeo: Rusija nije neprijatelj i nikada nije imala zlonamerne namere prema europskim državama i Sjedinjenim Državama. A znamo da mi, Rusija, tamo imamo puno prijatelja. Graditi ćemo naše odnose sa takozvanim kolektivnim Zapadom, oslanjajući se upravo na ovaj dio stanovništva europskih zemalja i Sjedinjenih Država." Vladimir Putin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?