Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak prosvjeda

Sukob ispred Jadrankamena: Radnik udario sindikalista Drpića

jadrankamen (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
30.11.2012.
u 10:05

Sindikalni povjerenik Tonči Drpić izjavio je za Radio Dalmaciju da mu je prišao jedan radnik i udario ga u glavu

Prosvjed dijela radnika Jadrankamena ispred tvornice u Pučišćima nastavio se i u petak ujutro. No, odmah se dogodio incident, javlja Slobodna Dalmacija. Sindikalni povjerenik Tonči Drpić izjavio je za Radio Dalmaciju da mu je prišao jedan radnik i udario ga u glavu. Drpić nije uzvratio, nego je otišao na hitnu pomoć. 

Tridesetak otpuštenih radnika Jadrankamena koji su ostali bez posla prosvjedovali su i jučer. Pojavili su se pripadnici specijalne i interventne policije, a došlo je do manjeg naguravanja. 

>>Ostali bez posla, a kamen se prodaje u bescjenje

Komentara 1

SU
suncobran
16:41 02.12.2012.

dali tom Drpiču prijeti stečaj i otkaz on se dosta nadpao i ovaj radnik sasvim je u pravu i zato i sindikalistima treba srezat troškove i božičnice oni su i plačeni da stvaraju nered i nerad kako bi se netkoo na mukti način dokopao bogatstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije