Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN I MUČAN ZAHVAT

Struka o trudnoćama s malformiranim plodom: Ginekolog riskira kazneni progon napravi li feticid

Zagreb: Na glavnom Trgu održan prosvjed "Dosta!" u znak solidarnosti za prekid trudnoće
Marko Lukunic/PIXSELL
13.05.2022.
u 06:44

Ako su problemi s plodom nespojivi sa životom, svaka bi žena trebala imati pravo na izbor. To se zakonski odavno trebalo regulirati, kaže splitski ginekolog dr. Robert Vulić

Komentara 82

Avatar Temida
Temida
07:47 13.05.2022.

Žena je biološki predetirminirana, i na psihičkoj i na fizičkoj razini, da plodu bude najveća sigurnost i zaštita. Kad žena uđe u stanje zablude i pomraćenja svjesti potaknuta okolinom ili vlastitim unutarnjim slabostima ona se može okrenuti protiv sebe, protiv svoje biologije i protiv ploda. Iskoristiti takvu ženi i podržati je da usmrti plod može samo netko tko ne cijeni žene. Zapamtite to kad vidite tzv. borce za prava žena. Oni se ne bore za žene, oni žene zlorabe, idu protiv njih da bi promovirali sebe i sakrili svoju sociopatiju i psihopatiju. Netko tko voli ženu ne može joj sugerirati da se okrene protiv svoje prirodne i protiv vlastitog ploda. Pazite se vukova u ovčjoj koži.

Avatar petrolio
petrolio
09:21 13.05.2022.

neprihvatljivo je da neki drugo živo biće koje ima svoje organe, svoj DNA itd. gledaju kao na privatno vlasništvo majke s kojim ona može raditi što hoće! i to biće ima pravo preživjeti do rođenja, a onda ako ga majka ne želi neka ga povjeri državi na skrb, a ne da se inzistira na tome da se to biće može bez problema ubiti! strašno je da danas veću zakonsku zaštitu imaju životinje i životinjska prava nego nerođena djeca!

PE
peronja
07:59 13.05.2022.

U Petrovoj su joj rekli da induciranim porodom može bez problema i rizika za majku donijeti na svijet dijete. Nakon toga ako nije moguće liječenje djeteta, priroda uradi svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?