Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri osobe mrtve

Stravično na A1: Treći putnik iz automobila podlegao ozljedama

nesreća, A1 (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/3
28.08.2012.
u 07:52

Čini se da je vozač prvo udario u metalnu ogradu, nakon čega se zabio u kameno uzvišenje, prevrnuo se i završio na krovu. Auto se potom zapalio

Tri osobe smrtno su stradale, a još dvije teško su ozlijeđene u slijetanju automobila VW Golf IV talijanskih registracija jutros oko 6.35 sati. Teška nesreća dogodila se na 145. kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba, nedaleko od tunela Plasina.

Prizor nesreće stravičan je. Kako se čini na mjestu nesreće, izgleda da je vozač prvo udario u metalnu ogradu, nakon čega se automobil zabio u kameno uzvišenje, prevrnuo se i završio na krovu pa se zapalio. Prema prvim informacijama jedna je osoba izgorjela u autu, a druga je izletjela prilikom prevrtanja i smrtno stradala.

Troje ozlijeđenih prevezeno je u bolnice u Ogulin, Gospić i Karlovac. Doznajemo kako su u nesreći poginuli 27-godišnji vozač i 20-godišnja putnica. Nekoliko sati nakon nesreće ozljedama je u karlovačkoj bolnici podlegao 23-godišnjak. 

Riječ je o državljanima Albanije. 

Očevid su obavili djelatnici PU ličko-senjske i Odvjetništvo iz Gospića.

Promet u smjeru Zagreba između čvorova Perušić i Otočac bio je prekinut, no oko podneva je ponovno otvoren. Obilazak je od čvora Perušić državnom cestom D50 do čvora Otočac. Zbog teške nesreće prema Zagrebu se stvorila gotovo dvokilometarska kolona. 

U smjeru Splita promet ide nesmetano, izvijestili su iz HAK-a. 

>>Otac i sin pobjegli iz plamtećeg auta, vatra se proširila na šumu

Komentara 15

TV
Tata Vijolata čudo jadno
08:58 28.08.2012.

Tko brzo živi brzo i umre.

Avatar Anemični guzonja
Anemični guzonja
09:19 28.08.2012.

Kakva bešćutna budaletina moraš biti da napišeš nešto ovakvo..

Avatar bok
bok
10:48 28.08.2012.

Tragicno. Opcenito su glavni razlozi brzina-alkohol i premorenost. Prva dva faktora nije problem iskorijenti: Nem adugo sam vozio novom obilaznicom oko Praga: Cudio sam se kako svi voze kao bubice...tempo 80 kroz tunel. zasto? Kad ulazis snimi te kamera, na izlasku ponovo i mjeri se vrijeme. Ako si bio brzi slik ate i dobijes racun ostanskim putem Kad budemo u EU naplacuje se racuni iz drugigh EU zemalja. A sto se tice alkohola rece mi prijatelj is Ceske: Igrom slucaja mu izmjereli 0,2 promila alkohola (ostatak od prethodne veceri). Kazna je bila 6 mjeseci bez vozacke dozvole i 600 €. To je razlog da svi voze kao bubice i imaju vecu sancu prezivjeri putovanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije