Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio iza rešetaka

Strava u Šibeniku: Autom udario bivšu partnericu, pa je istukao i ozlijedio. I prije je prijavljivan

zlostavljanje
Dubravka Petric/PIXSELL
30.03.2023.
u 09:48

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i protupravno oduzimanje slobode na štetu 24-godišnjakinje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 29. ožujka u Šibeniku u noćnim satima, zbog narušenih odnosa, prvo automobilom udario bivšu partnericu nakon čega je zbog straha ušla u automobil gdje ju je napao verbalno i zatim tjelesno i zadao joj nekoliko udaraca. Kad je osumnjičeni izišao iz automobila, oštećena je pobjegla te su joj u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Na upit Večernjeg lista je li nasilnik i prije prijavljivan, iz policije su nam odgovorili: "Nastavno na Vaš upit obavještavamo Vas da oštećena samostalno nije prijavljivala osumnjičenika, ali policijski službenici su tijekom 2020. godine prikupili saznanja o mogućem nasilju u tada zajedničkom kućanstvu te je nad osumnjičenikom i provedeno kriminalističko istraživanje i podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje nasilja u obitelji."

Video: Ubojstvo u Vinkovcima

Ključne riječi

Komentara 1

TI
Tinček
12:39 30.03.2023.

Nitko mu nije objasnio da to ne bi trebao raditi. Neupućen je valjda. Zato ga treba uputiti i pustiti doma da razmisli zašto tuče slabije od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije