Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Strava u Virovitici: Mladić ga opalio šakom - pri padu udario glavom i umro

Tromilja: Jedna osoba prevezena u bolnicu nakon prometne nesreće dva automobila
Dusko Jaramaz/PIXSELL
23.11.2020.
u 15:04

Napadač koji je nakon nemilog događaja pobjegao, uskoro je uhićen te pritvoren.

Mladić (23) osumnjičen je za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom Domagoju Radiću (18), a istragu je protiv njega pokrenulo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, nakon što im je Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici ustupilo predmet.

Riječ je o događaju koji se zbio 25. listopada u 00.25, a 23-godišnjak se sumnjiči da se s Radićem prvo verbalno posvađao na Trgu dr. Franje Tuđmana u Virovitici, nakon čega ga je udario šakom u glavu. Od jačine udarca, Radić je pao te je glavom udario u tvrdu podlogu nogostupa. Zadobio je po život opasne ozljede od kojih je preminuo 3. studenog u bolnici u Osijeku.

Napadač na njega, koji je nakon toga pobjegao, uskoro je uhićen te je pritvoren. Jedna od očevitkinja tog događaja kasnije je ispričala, kako je bila u društvu Radića te da su se vraćali kući iz noćnog izlaska. Iza njih je hodala skupina mladića, u kojoj je bio i sada osumnjičeni 23-godišnjak, koja je maltretirala prolaznika koji je branio djevojku od njihovog nasrtljivog ponašanja. Radić im je kazao da ostave mladića na miru, no 23-godišnjak je dotrčao do Radića te ga udario šakom u glavu, nakon čega je ovaj pao na pod, udario glavom o beton, te je ostao ležati bez svijesti.

Iako je policija tada priopćila da se radilo o međusobnoj tučnjavi, očevitkinja događaja kazala je da nikakve tučnjave nije bilo.

Komentara 13

PP
Poznavatelj Prilika
15:28 23.11.2020.

Luka Ritz je umro da bi policija mogla nastavit po starom!??! Eto ovaj ubije čovjeka bez ikakvog razloga, oni su to htjeli umanjiti prikazivanjem žrtve kao sudionika sukoba umjesto nevinog promatrača koji je pokušao učiniti ljudsku a i građansku dužnost, spriječiti nasilje. Sad će ubojica dobiti godinu dana, jer eto, teška ozlijeda sa smrtnom posljedicom, nije umorstvo na mah? Pa nek dobije 4 godine zatvora, tko to želi na cesti ovakve koji samo na riječ uzvraćaju šakom? Pa eto, PRAVOSUĐE - nakon LUKE RITZA - oni prijavljuju tešku ozlijedu - to bi bilo da su se obojica potukli, pa da je eto ubojica dobio batine - to bi bilo to, spašavao se od nasilja pa je eto pretjerao - ali ne, ovo je posve druga stvar - oni su maltretirali jednu osobu fizički, druga osoba se na to pobunila a ovaj je reagirao odmah šakom - dakle trebaju mu sve olakotne okolnosti da se što prije vrati tako kvalitetan smrad među normalne ljude. I ovo nije poticanje nasilja. Ovo nije uvreda Luki Ritzu i svima koji su "digli glas" - ne ovo je poruka - ŠUTI STOKO, NE ZNAŠ ČIJI JE, pa eto ovaj ima možda "utjecajne roditelje" ali to nećemo više saznat jer novinari više ne smiju objaviti ništa. Serijski nasilnik, koliko prijava ima? I dajmo mu blažu kvalifikaciju, DO SAD NIJE UBIO, ZA PRVO UBOJSTVO POPUST!!?!?!!? Umjesto evo da novinari ovo naprave novim Lukom Ritzom - doslovno isto, IŠAO JE BRANITI DRUGU OSOBU - evo, ovaj put ni spomena. Novinari se ne usude ni spomenuti da je ovo identično kao Lukin slučaj. Bože!

DU
Deleted user
15:55 23.11.2020.

I zašto govno oslovljavate inicijalima, a žrtvu punim imenom i prezimenom?

DU
Deleted user
15:48 23.11.2020.

I ova naša policija, pogotovo u Virovitici, bi trebala kadrovsko i još kojekakvo resetiranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije