Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLO JE STOTINU GODINA

Što se krije iza Mussolinijeva Marša na Rim kojim su crnokošuljaši doveli fašizam na vlast

27.10.2022.
u 18:25

Kralj Vittorio Emanuele III. povjerio je Mussoliniju sastavljanje vlade tako da on, pravno gledano, nije došao na vlast revolucijom i nasiljem, već u skladu s ustavom, dok je marš bio samo pokazivanje moći koje je to omogućilo

Komentara 18

AN
AntePortas9
21:49 27.10.2022.

Kada ce jedno slovo o pohodu “krvavoga bravara”?

JU
juma
21:02 27.10.2022.

Staljinizam? Je li to neko drugo ime za komunizam ili njegova neodvojiva sastavnica? Prvo morate biti načisto s tim. Dok ne izjednačite sva zla, umjesto da jedno umanjujete, možete pisati specijale, ali ih nitko neće čitati niti će vas smatrati objektivnim. Europske vlade i Europski parlament su to davno učinili. Samo ne hrvatski novinari, koji i dalje imaju svoju istinu.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:42 27.10.2022.

Socijalisticka stranaka bila je najjaca i pobijedila na izborima u Njemackoj i svi znamo kaj je to donijelo svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?