Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga protiv četvorice ex-ministara

Što je Ana Mandac rekla istražiteljima? 'Svi su znali da se dijeli po babi i stričevima'

Ana Mandac
Marko Lukunic/PIXSELL
29.10.2022.
u 08:27

Horvat: Milošević i Pupovac došli bi s Excel tablicom prijavljenih... Pupovac: Milošević se u vezi izrade tablica s popisom onih koji će dobiti potpore nije konzultirao

Komentara 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
08:39 29.10.2022.

U ovoj državi znamo da se sve dijeli po vezi, stranačkoj i obiteljskoj pripadnosti, ali to nije u redu i zato smo zadnja država EU. Smijurija od države i najveći pušioničari u usporedbi s bilo kojim članom EU.

DU
Deleted user
12:13 29.10.2022.

Sve je to posve normalno i dobro je da je tako. Obitelji iz višeg staleža su rećimo kao neki plemići i ne mere za njih biti isti zakon ko rećimo za niži stalež. To je ko Tahi i knetovi. Ono što još nije uređeno, a moderne države poput Butana, Siera Leone i Tonga imaju, jest nasljeđivanje poslova u državnoj i javnoj upravi! Ako san ja pomoćnik višeg savjetnika za strateška planiranja, to bi trebao naslijediti i moj sin Hrvoje. I unda se zna Matići drže javnu nabavu, sponzor Gosp Njonjo. Krstić drže strateška planiranja sponzor Krele Samvoli Itd. Ne bi bilo loše uvesti niti bedeve - značke sa likom sponzora tako da se nema na tebe pravo nitko derati kad vidi sponzora. Te značke bi izdavala Agencija od Povjerenja. Top od topova. Da nema muljaže. I unda je sve pokriveno!

DU
Deleted user
10:50 29.10.2022.

Rekla je, "nisi mi još zaposlil sestričnu, a obećal si..... Kako koju? Ma ne tu, onu plavu, ma znaš, rekel si još onda kak je dobra puca....... Kak si mogel to zaboraviti....." To je kod nas normalan model, ne bi bilo normalno da nije tako. Razgovori ugodni naroda slovinskoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?