Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što Franjo Tuđman i Ratko Mladić rade u istoj rečenici?

Zagreb: Zastava Hrvatske i kip Franje Tuđmana
Igor Kralj/PIXSELL
13.12.2021. u 14:32

Zašto su u reakciji hrvatskih udruga koje su reagirale na Milanovićeve izjave o Srebrenici i obitelji Zec predsjednik Tuđman i Ratko Mladić združeni kao protagonisti najmračnijih događaja u našoj povijesti

Komentara 9

DU
Deleted user
16:39 13.12.2021.

Meni je ta izjava udruga diskreditirana kad su u istu rečenicu stavile i Orbana!? Kakav Orban? Gdje je on bio u ratu i počinio zločine i "zločine"? Kakve on veze ima s domovinskim (i ostalim ratovima u bivšoj SFRJ)? No, to je trenutno u modi u Europi - pljuvati po Orbanu, Poljskim vlastima i slično. A za ove krajeve, u modi je tvrditi da je Tuđman najveći zločinac i glavni krivac za rat. Za jedno i drugo se, pretpostavljam, dobivaju novci od sponzora.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:10 13.12.2021.

Nitko nema izdajnika kao sto ih Hrvatska ima. Svij su ujedinjeni, Bosnjaci, Srbi, Slovenci... Samo mi imamo dva Sabora, dvije politike, u svemu smo podjeljeni...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:11 13.12.2021.

Dobro jutro g. Denis. Ali još je čudnije da se to nije pitao Plenković i HDZ ekipa koja inače u roku odmah skače na sve izjave i poteze predsjednika i oporbe. A puna su im usta Tuđmana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije