Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČNE PODJELE

Srbizacija Crne Gore? Pa u vladi sjedi žena koja se ponosno deklarira ‘žensko, a četnik’

10.06.2021.
u 18:06

‘I Vučić i sve njegove institucije govore o Crnoj Gori kao da je u pitanju druga srpska država’

Komentara 44

DO
DonQuijote
18:23 10.06.2021.

Mi smo imali krvava okapanja sa srbima a bili smo u puno boljoj situaciji od crnogoraca. Bio ih je manji postotak a i pravoslavna crkva nije nasa crkva. Tamo putem crkve pokusavaju unistiti citavu naciju, najprije su im uzeli drzavu, pa autokefalnost crkve a sada ih pokusavaju uvjeriti da su srbi. Strasno

Avatar Malazan
Malazan
18:46 10.06.2021.

Dva, razroka, oka u glavi sa šajkačom na glavi. Od Srba se samo oružjem možeš odvojit. Ali jednom kad im daš po pčki, moraš samo pazit da se te picajzle opet ne uvuku drugim putem najčešće putem spc (srpske picajzle)

DU
Deleted user
19:58 10.06.2021.

Srbija rovari na par kilometara od Dubrovnika ali anemicnog boli kuki. Karijerica mu se smijesi gore u Bruxellesu kod Jean Michela i Ursule pa se tamo treba 110% koncentrirati a nekakvi tamo Hrvatski interesi su nebitni. Blago nama sa ovakvim "leaderima" i njihovim biracima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije