Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVAO UPOMOĆ

Slovak sa slomljenim petama izvučen iz mora u Makarskoj

policija
Arhiva VL
26.07.2010.
u 11:15

U nedjelju iza ponoći policija je zaprimila dojavu kako muškarac u moru zove upomoć. Trenutačno je u splitskoj bolnici. Još nije razgovarao s policijom.

Peter B. (40), slovački državljanin s teškim tjelesnim ozljedama (prijelomom obje pete) zadržan je u jedinici intenzivnog liječenja u splitskoj bolnici. U nedjelju iza ponoći makarski policajci zaprimili su dojavu kako je muškarac u moru te zove upomoć. Upućena je ophodnja koje je pronašla Slovaka. Utvrdili su da ima više ozljeda i prijeloma te su pozvali liječnika makarskog Doma zdravlja koji je nesretnog muškarca, pothlađenog i u stanju šoka, dopratio do splitske bolnice. Bio je negativan na drogu i alkohol. Kirurški je obrađen.

Identitet mu je utvrđen u nedjelju, kada je ustanovljeno da se radi o slovačkom turistu koji ljetuje u Drveniku pokraj Makarske sa svojom kćeri te prijateljem Martinom T. (34). Što se Petru dogodilo još se ne zna. Policija će, kada on to bude u stanju, s njim porazgovarati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije