Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisi na Trgu bana Jelačića

Škoro: Tko kaže da će biti drugog kruga

Miroslav Škoro
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
22.11.2019.
u 10:16

Na pitanje očekuje li prljavu kampanju, Škoro je rekao da je on neće tako voditi i da je to ispod njegovog dostojanstva

Miroslav Škoro krenuo je s prikupljanjem potpisa na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Zahvalio je svima koji su došli dati mu potpis.

"Mi smo u mnogim stvarima zadnji, zašto u nečemu ne budemo prvi. Zašto da se glavnog državnog odvjetnika ne bira na izborima.

Pitali su ga novinari je li iznenađen podrškom starijih osoba. "To govori nešto zanimljivo. Inače ankete govore da me podržavaju mladi. Veselim se rezultatima izbora upravo zbog anketa. Treba prikupiti 10.000 potpisa. Ja pitam: 'Tko kaže da će biti drugog kruga'", kazao je Škoro na pitanje novinara očekuje li pobjedu u drugom krugu.

Na pitanje o politici prema BiH Škoro je rekao: "Imenovat ću posebnog specijalnog savjetnika za BiH". Očekuje li prljavu kampanju, rekao je da je on neće tako voditi i da je to ispod njegovog dostojanstva.

Video: Miroslav Škoro krstio vino svoje vinarije

Komentara 34

JO
joso22
14:22 22.11.2019.

za njega neće haha

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:48 22.11.2019.

Za tebe nece.

JO
joso22
16:08 22.11.2019.

za tebe ga nece biti sigurno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije