Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

"Šišljagić i Burić u nedjelju su napravili masakr nad braniteljima"

dalj, karamarko, šišljagić, kosor (1)
Davor Javorović/PIXSELL
02.08.2010.
u 14:49

- Oni su ponovno pucali u branitelje, u njihove obitelji, u demokraciju i hrvatstvo, smatra Hajduković. Jedan bivši logoraš završio je na hitnoj jer mu je pozlilo.

OSIJEK - Prvog kolovoza 1991. četnici i bivša JNA počinili su masakr u policijskoj postaji Dalj, a u nedjelju su masakr nad braniteljima napravili župan Vladimir Šišljagić i dožupan Dinko Burić. Tražimo ostavku ta dva gospodina - oštro je osudio daljski incident Tomislav Hajduković, čelnik osječko-baranjske Hrvatske udruge logoraša. Bilo ga je, kazao je, sram što je Hrvat.

- Oni su svojim incidentom ponovno pucali u branitelje, u njihove obitelji, u demokraciju i hrvatstvo. Kako su ta dva doktora završila svoj doktorat, a nemaju ni trunke kućnog odgoja i tako su bešćutni prema hrvatskim braniteljima - pita se Hajduković. Jednom je njihovu kolegi zbog te sramote, dodao je, toliko pozlilo da su ga odvezli na hitnu.

Istup u Dalju sramotnim smatra i Hrvatska straža, koja je zbog toga i napustila nedjeljni skup.

- Obitelji poginulih plakale su rekavši da više nikad neće doći na obilježavanje - kazao je Ivan Vekić, čelnik Hrvatske straže, dodajući kako je sve to zapravo bio nesklad na relaciji Zagreb - Slavonija, "a svi znamo krivce za to".

Zatražili su da PU osječko-baranjska ubuduće, "kao i ranijih godina kada nije bilo nikakvih problema", organizira obilježavanje stradanja 20 policajaca, 15 pripadnika ZNG-a i četiri pripadnika civilne zaštite u napadu na Policijsku postaju Dalj 1991.

Komentara 19

OB
-obrisani-
15:09 02.08.2010.

Oni su ponovno pucali u branitelje, u njihove obitelji, u demokraciju i hrvatstvo, smatra Hajduković. Oni su grozni, oni nisu domoljubno hendikepirani, oni ne razumiju Thompsonovih pjesama i oni ne shvačaju da su Hrvati uvijek heroji i kada lažu. kradu ili ubijaju..Oni nisu prave hrvatine..

CJ
can@jisraM
15:18 02.08.2010.

eugedjojpmcetnicku

NA
nata
15:57 15.05.2011.

gospoda;ŠIŠLJAGIĆ I BURIĆ tobože liječnici ,smatra se kulturnim i što bi trebalo i biti ,da budu uljuđeni i bar donekle pristojni ljudi,od svega toga nema niti trunke ili trunčice kulture ili ti ga pristojnosti.Na žalost kada u SABORU počmu komentirati kosa mi se diže na glavi.to su obični bezobrazni i neuljuđeni mangupi.traže čudnu slavu koja im ne pripada- ??????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije